Foto op canvas

Foto op canvas

Foto op canvas is een leuke en unieke manier om je mooiste foto’s vast te laten leggen. Deze zijn een ideale toevoeging aan je interieur. Een mooie foto van je hele gezin, een moment uit jullie favoriete vakantie of een geinig plaatje van de hond… het kan allemaal als foto op canvas dienen. De keuze is reuze. Niet alleen bepaal je zelf de foto die op het canvas gedrukt wordt, maar je hebt ook nog de keuze qua bijvoorbeeld het formaat en de dikte van het frame. Bovendien bezitten foto’s op canvas van nature voordelen die het een aantrekkelijke optie maken.

Voordelen van foto op canvas

Ten eerste stelt een foto op canvas je in staat om in een mooie hoge resolutie een foto af te drukken. Qua formaat heb je ruim de keuze, zodat de foto optimaal tot zijn recht komt op het canvas. Foto’s op canvas worden inclusief een handig en eenvoudig ophangsysteem geleverd, zodat de montage een fluitje van een cent is. De kleuren springen van het doek af en het canvas is in zijn geheel UV-bestendig. Tot slot heeft een foto op canvas een positieve invloed op de algehele look van je interieur. Laat je inspireren door foto op canvas inspiratie.

Lees ook:  Wanddecoratie op maat

Hoe wordt een foto op canvas gemaakt?

Binnen een handomdraai kun jij jouw eigen foto op canvas bestellen. Hoe gaat dit in zijn werk? Ten eerste ga je naar onze site en upload je de foto die je op het canvas wilt laten drukken. Dit kan van alles zijn: een foto van het hele gezin, een foto van je huisdier of iets heel anders. Na het uploaden van de foto dien je een aantal keuzes te maken. Deze hebben betrekking op het formaat van het canvas foto, het algehele ontwerp en de dikte van het frame. Tevens kun je er nog voor kiezen om een tekst toe te voegen aan het geheel. Wanneer je deze stappen ondernomen hebt, is het tijd om het foto op canvas te bestellen. Binnen no time kun je van je aankoop genieten.